E-Öğrenme

E-Öğrenme ( E-Learning )

E-Akademi

Geleceğin öğrenme araçlarından birisi de kuşkusuz “E-akademiler”dir. Bu akademiler yoluyla, sınıf eğitimlerini yapmakta zorlanan kuruluşlara önemli bir fırsat sunulmaktadır.  Çağımızda bilgi çok hızlı bir şekilde ilerlemekte ve işgörenin eğitim ihtiyaçları aynı hızla artmaktadır. E-akademiler bu ihtiyaçların karşılanmasında önemli bir yer edinmektedir. Ayrıca, teknik eğitimler ile belirli bir hazır bulunuşluğun  üzerinde bilgi birikimi olan işgörenin qualifikasyonunun arttırılmasında, kariyer geliştirme basamaklarında  mutlaka tercih edilmesi gereken bir öğrenme platformudur.

Sanal Sınıf Oluşturma ( Uzaktan Öğrenme )

Sanal sınıflar yoluyla bir konu tüm katılımcılar tarafından aynı anda izlenebilmekte ve eğitimciyle interaktif bir paylaşıma girilebilmektedir. Bu yöntemin faydası,  iş saatleri dışında işgörenin kendisini geliştirmesine olanak tanımasıdır.  Gerek teknik eğitimlerde gerekse de kişisel gelişim eğitimlerinde oldukça etkilidir. Sanal sınıf kayıtları sistemde görüneceği için, dersi kaçıran işgören, daha sonrasında işlenmiş ders video kayıtlarına kolaylıkla ulaşarak dersi takip edebilmektedir.

E-öğrenme Materyali Oluşturma ( E-Kitap )

E-kitapların oluşturulmasında mutlaka uzman bir kadroya ihtiyaç vardır. Diğer taraftan kurumların ihtiyaçları farklı olduğundan o kurumun eğitim yetkilileriyle yapılacak işbirliği çerçevesinde, öğrenme dokümanları birlikte hazırlanmaktadır.

Eğitim Simülasyonları ( E-Oyun )

Oyunla öğrenme, öğrenenin keyifle katıldığı, öğrenme süreçlerini hızlandırdığı bir yöntem olarak eğitim bilimlerinde kabul edilmiştir. Oyun yoluyla öğrenmenin daha kalıcı olduğu, çeşitli hikayeler, örnek olaylarla da öğrenmenin pekiştirildiği bu süreç, Y ve Z kuşağı için son derece önem arz etmektedir. Örneğin; bir “iş akışı”nın oyunlaştırılması, o işin somutlaştırılması ve tam olarak zihinde canlandırılması demektir. Bu da kurumlar için kalıcı öğrenme adına ve iş akışının sağlıklı yürümesi adına oldukça başarılı bir sonuç ortaya çıkarmaktadır.